29. april 2021

Unit-T familie breidt uit met meer dan 111 nieuwe medewerkers

Van slimme meters tot alarminstallaties en laadpalen,… technische talenten vinden hun weg naar Unit-T

Onboarding Unit-T

Het eerste kwartaal van 2021 zit er officieel op, een perfecte tijd om de balans op te maken. En die ziet er positief uit. Unit-T haalde de afgelopen maanden immers verschillende grote opdrachten binnen. Goed nieuws voor de 1200 field technicians die vandaag al voor Unit-T werken en uitstekend nieuws voor die mensen met een passie voor technologie die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Bij Field Services bedrijf Unit-T werd de eerste maanden van dit jaar sterk ingezet op het in huis halen van nieuwe medewerkers. Dit resulteerde in een voorlopige balans van maar liefst 111 (!) nieuwe medewerkers die een arbeidsovereenkomst tekenden bij Unit-T.

En deze nieuwe krachten zijn nodig om de opdrachten van verschillende grote klanten tot een goed einde te brengen en dit in de verschillende domeinen waarin Unit-T actief is: Telecom, ICT/Retail, Energy en Security.

Field technicians en meer

Het gaat dan niet enkel om technici die zullen ingeschakeld worden in de versnelde uitrol van de slimme meters voor opdrachtgever Fluvius, er werden ook heel wat technici aangeworven met specialisatie in alarminstallaties en ook het snel groeiende E-Mobility team werd verder versterkt met verschillende laadpaal-installatie techniekers. Naast technische profielen werd de Unit-T familie ook uitgebreid met dispatchers, HR-medewerkers, call handlers, business analysten, ea.

Opschalen en aldus de capaciteit uitbreiden is gelukkig één van de specialiteiten van Unit-T. Het HR team maakt er dan ook een erezaak van om al die medewerkers op een uitermate gepaste manier te onthalen én op te leiden binnen de specialiteit waarin ze tewerkgesteld worden.

Unit-T beschikt dan ook over een eigen Academy waarin er voortgebouwd wordt op de interesses en bestaande kennis en ervaring van de nieuwe en bestaande medewerkers en dit zowel via online trainingen als inhouse trainingen aangepast aan de geldende corona-regels.

En de honger naar nieuwe medewerkers is hierbij niet gestild. Unit-T gaat ook de komende weken en maanden nog op zoek naar techniekers en andere profielen. Op de recent vernieuwde website https://jobs.unit-t.eu/ worden de vele vacatures in detail toegelicht.

Unit-T groeit en voor die groei zijn we op zoek naar talent. Of je nu afgestudeerd bent of reeds ervaring op je teller hebt staan, bij ons kan iedereen groeien.”

Nele Himschoot (HR manager Unit-T)