Ons bestuursorgaan is een vennootschapsorgaan dat binnen Unit-T bestaat uit vijf door de aandeelhouders gekozen leden. De leden van dit bestuursorgaan worden benoemd op basis van objectieve criteria, zoals hun deskundigheid, competenties, ervaring, diversiteit en onafhankelijkheid.

De belangrijkste rol van deze board is het permanente toezicht op het management van de onderneming. Daarnaast vervult dit orgaan volgende taken:

  • Toezicht op de uitvoering van het door de Groepsdirectie gevoerde beleid
  • Toezicht op de naleving van de toepasselijke regels en voorschriften door de onderneming
  • Adviseert het de Groepsdirectie over de wereldwijde bedrijfsstrategie

Ons bestuursorgaan bestaat momenteel uit volgende vijf leden:

Gianbeppi Fortis

Voorzitter van de Raad van bestuur

Lid Raad van bestuur sinds juli 2018
Italiaan – Bestuurslid Solutions 30

Gianbeppi Fortis studeerde af aan de Politecnico di Milano en behaalde daarna een MBA via INSEAD. Voordat hij Solutions 30 mede oprichtte in 2003, was hij werkzaam als projectmanager en technisch consultant voor bedrijven als SITA Equant, Motorola en IBM. Later was hij algemeen directeur van Kast Telecom, SIRTI France, en RSL Com Italië.

LinkedIn

Benedikte Paulissen

 

Lid Raad van bestuur sinds juli 2018
Belg – Bestuurslid Telenet

Benedikte Paulissen (°1969) volgde een opleiding Toegepaste Economie aan de KU Leuven en behaalde een postgraduaat diploma Europees recht aan de UCL. Ze werkte voor Flanders Technology International, een non-profitorganisatie opgericht door de Vlaamse overheid ter bevordering van de technologie, innovatie en wetenschap. In 1998 maakte ze de overstap naar Telenet, waar ze actief was op het departement communicatie en marketing om Telenet bij het algemene publiek te promoten. In 2004 werd zij verantwoordelijk voor alle rechtstreekse verkoopkanalen zoals de televerkoop en de verkoop via onrechtstreekse verkoopkanalen zoals eigen winkels, verdelers en Telenet Centra. Vanaf 2011 werd zij tevens verantwoordelijk voor alle activiteiten van de klantendienst.

LinkedIN

Ton Bosters

 

Lid Raad van bestuur sinds juli 2020
Nederlander, Bestuurslid Unit-T

Ton Bosters (°1968) studeerde af in een technische opleiding en vulde dit verder aan met een HBO Management training. Voor hij CEO werd van Unit-T was hij bij Casema en Telenet verantwoordelijk voor de installaties en repair bij residentiele klanten en het onderhoud van het netwerk. Voor zijn start bij Unit-T was hij Procurement director Contracted labour bij Liberty Global waar hij oa betrokken was bij de Centralisatie van Design activiteiten FTTH en de 4G upgrade van het Telenet netwerk. De eerste jaren bij Unit-T was hij aan de slag als transformation officer en in deze rol zeer nauw betrokken bij de start van de joint venture in 2018.

LinkedIn

Luc Brusselaers

 

Lid Raad van bestuur sinds augustus 2018
Belg, Bestuurslid Solutions 30

Luc Brusselaers speelde in 2017 een sleutelrol bij de oprichting van het Belgische filiaal, Unit-T en het partnership met Telenet, binnen de Solutions30 groep. Dit was mogelijk na bijna 30 jaar ervaring in de IT- en telecommunicatie-industrie in business development en algemene managementfuncties. Voor hij bij SOLUTIONS 30 aan de slag ging, was Luc Vice-President Europa en Midden-Oosten voor de Telecom & Technology divisie van NCR, daarvoor was hij General Manager voor het Belgische filiaal van NCR, Vice-President van de klantendienst Europa & Midden-Oosten tot en met Sales manager voor ditzelfde gebied.

LinkedIn

Amaury Boilot 

 

Lid Raad van bestuur sinds juli 2018
Fransman – Bestuurslid Solutions 30

Amaury Boilot studeerde af aan de NEOMA Business School – Supdeco Program (voorheen ESC Reims) en heeft een MBA in corporate finance aan Kent University.
Voordat hij in 2014 Solutions 30 vervoegde, begon hij zijn carrière bij EY als auditor en later als senior consultant en manager. Na het managen van de business units PC30 en Money 30 voor de organisatie, werd hij in mei 2017 benoemd tot CFO in de Group Management Board.

LinkedIn