Hoe zijn we tot onze super flexibele werkattitude gekomen?

Het was een wervelende lente in 2018 wanneer telecomoperator Telenet en dienstverlener Janssens Field services (Solutions30 België) het idee kregen om de handen in elkaar te slaan en een nieuw bedrijf op te richten. Unit-T was geboren!

Telenet zocht namelijk een partner om zijn fieldactiviteiten te centraliseren en de techniekers de mogelijkheid te geven te groeien in de IoT-technologieën (Internet of Things) . Telenet vond deze partner bij Solutions 30, die niet alleen enkele jaren ervaring had binnen het telecomsegment, maar ook binnen ICT, Security en Energy.

Deze opstart toont nog maar eens de grote sterkte van onze flexibiliteit als onderneming. Een waarde waar we trouwens heel fier op zijn. Op twee maanden tijd hebben we een nieuwe onderneming opgestart waar plaats was voor een 500-tal medewerkers verspreid over verschillende locaties in België. In een mum van tijd werden verschillende regionale sites uit de grond gestampt; Roeselare, Gent, Mechelen, Herentals en Houthalen.

Doorheen deze twee jaren hebben we een aanzienlijk aantal techniekers aangetrokken, werden we een preferred partner in de installatie en opvolging van laadinfrastructuur. Dit alles werd natuurlijk op een kostenefficiënte manier opgezet.

En het blijft maar komen! Telkens weer vinden nieuwe klanten hun weg naar ons om hen te ondersteunen in hun field services. Het ziet er naar uit dat de groei die we de voorbije jaren gemaakt hebben nog even zal blijven doorgaan.

Onze geschiedenis:

2018:
Unit-T kwam tot leven op 1 juli 2018, als super innoverende joint venture tussen telecomoperator Telenet en Janssens Field Services (Solutions30 België).

2019:
De eigen field force krijgt vorm. Er werden 250 techniekers toegevoegd aan het personeelsbestand.

2020:
In 2020 neemt de nieuwe CEO Ton Bosters het roer over en zet hij de koers richting groei verder.

2021:
Unit-T is samen met Solutions 30 zeer duidelijk marktleider op vlak van IoT-services in Europa.

Vandaag:
Unit-T en Solutions30 stellen vandaag samen meer dan 10.000 field techniekers tewerk over heel Europa.